Factsys Blog

Sinds enige tijd terug krijg je op Factsys een QR code op je factuur waarmee je klanten makkelijk kunnen betalen via hun favoriete banking applicatie. Dankzij onze samenwerking met Digiteal werd deze QR code recent wat bijgewerkt zodat het nu allemaal nog duidelijker is!
07/10/2019 door Dirk Vranckaert
Je hebt het soms ook al gezien of misschien moet jij zelf aan bepaalde klanten factureren aan 0% BTW? In dit artikel leggen we je uit hoe het systeem van verlegde BTW werkt (zowel tussen Belgische bedrijven als tussen Europese bedrijven (intracommunautaire)) en tonen we je hoe Factsys dit voor jou heel simpel maakt!
03/10/2019 door Dirk Vranckaert
Naast het opmaken en versturen van je facturen naar je klanten is het betaald krijgen van een factuur minstens even belangrijk. Tot nu toe was er daartoe maar één enkele optie. Manueel een overschrijving opstarten, alle gegevens invoeren en de overschrijving uitvoeren. Vanaf vandaag kan het echter makkelijker: We voeren de EPC QR code toe!
12/07/2019 door Dirk Vranckaert
Tot een tijdje geleden kon je op een klant enkel één telefoonnummer, emailadres en naam van een contactpersoon registeren. Recent is daar verandering in gekomen en nu kan je meerdere contactpersonen registreren per klant. In dit artikel geven we je een overzicht van wat je er allemaal mee kan!
01/07/2019 door Dirk Vranckaert
In dit artikel maken we samen onze eerste factuur. Het enige wat u vooraf moet doen is uw bedrijf registeren voor de 30-dagen proeftijd. We maken een eerste klant aan, zetten onze facturatie-instelling goed voor uw bedrijf, maken onze eerste factuur en versturen deze naar onze klant.
12/06/2019 door Dirk Vranckaert
Met Factsys is het kinderspel om je facturen, offertes en credit nota's per email bij je klant te laten bezorgen. Met slechts een paar klikken op de knop is dat gebeurt, en het best van dit alles? Jij hoeft niet één keer je email applicatie te openen! Factsys maakt hiervoor gebruik van een eigen email infrastructuur. En dat biedt zo zijn voordelen!
21/05/2019 door Dirk Vranckaert
Bij het opstellen van een factuur zijn er hele hoop regeletjes die je moet volgen, anders is je factuur niet geldig! Op niet geldige facturen staan namelijk boetes van 50 tot wel 5000 EUR (in België). Daarnaast kan uw klant een ongeldige factuur makkelijk weerleggen en dus niet betalen. In dit artikel leggen we je uit wat er allemaal moet en kan!
20/08/2018 door Dirk Vranckaert
Eén keer per maand of per jaar een factuur opmaken? Geen probleem natuurlijk. Maar elke maand dezelfde factuur opmaken? Voor een abonnement, inschrijvingsgeld, licenties,.... Met Factsys hebben we hier een oplossing voor: periodieke facturen. Deze facturen zijn terugkerend en met een vast inhoud, ze zullen automatisch voor u worden aangemaakt!
13/08/2018 door Dirk Vranckaert
Sinds enkele weken is onze gloednieuwe tijdsregistratie module beschikbaar voor alle gebruikers van Factsys. Deze kan gebruikt worden door u als bedrijfsadministrator, maar ook door uw personeel (indien van toepassing) met aparte gebruikers accounts. Zo kunnen jullie beiden aanmelden en ziet je personeelslid enkel wat hem toebehoort: zijn timesh...
06/07/2018 door Dirk Vranckaert
In dit artikel leren we je alles over facturen op ons Factsys platform. Beginnende met het opstellen van een factuur en het omzetten van een offerte naar een factuur. Maar we tonen je ook hoe je de factuur helemaal naar je hand kan zetten om ze zo goed mogelijk te personaliseren. Natuurlijk mag het zeker niet ontbreken om te tonen hoe facturen d...
25/06/2018 door Dirk Vranckaert
<< Pagina 1/1 >>